Stäng

Matnyttigt

Nya livsmedel v. 37

Här är lite smått och gott som vi kompletterat vår digra livsmedelsdatabas med den senaste tiden: Bärmix jordgubbar vinbär hallon Cevapcici köttfärsspett Onaka filmjölk fett 1,5% Kokosdryck osötad Fruktdryck u. kolsyra ekologisk Tonic water Ginger beer Hippis gröt och smoothie med frukt Persillade kryddblandning Persilja torkad Skarpsås I Nutrition Data får du som vanligt det […]

Byt namn på måltider i måltidsschemat

Nu kan du byta namn på måltiderna i dina måltidsscheman. Det är användbart i många sammanhang, exempelvis om du vill tipsa klienterna om vad de ska äta före och efter träning.  

Fler än 1000 övningar

Nu har vi fler än 1000 övningar i vårt lättarbetade träningsverktyg ND Träning! Och fler är på gång. Hör av dig om du saknar några övningar för att du ska kunna göra det perfekta träningsprogrammet. Maila till info@nutritiondata.se.

Guckor och annat smått och gott

Denna vecka har vi i första hand satsat på att komplettera databasen med livsmedel som ofta verkar dyka upp på matbordet under sommaren. ✔️ Potatissallad, två varianter ✔️ Bearnaise kall sås olika smaker ✔️ Vitlökssås, två varianter ✔️ Kycklinglår stekt eller grillat, med eller utan skinn ✔️ Räksallad ✔️ Skagenröra ✔️ Sojafärs naturell ✔️ Hasselnötssmör […]

Snabbredigera dina måltidsscheman

Det är lätt hänt att det blir lite rörigt när man skapar måltidsscheman, men nu kan du enkelt redigera dem genom att dra och släppa livsmedlen i den ordning du vill ha dem. Det blir både snyggare, proffsigare och mer lättförståeligt för klienterna 😊 P.S. Än så länge funkar det bara i datorn.

Helkroppsstretch för skön muskelbalans

Nu finns programmet ”Helkroppsstretch för skön muskelbalans” i ND Träning. Så här ser det ut när man skriver ut träningsprogrammet, men du kan förstås också skicka det direkt till klienten i mobilen. Vi tycker det blir snyggt att skriva ut träningsprogram och sätta upp på väggen i träningsanläggningen för att tipsa kunderna 💪    

Kalorisnål glass och fler nyheter 7/7

Fler livsmedel på plats i ND Kost. Det märks att det är sommar på grund av önskemål om de kalorisnåla glassarna 😊 ✔️ Sötpotatis pommes frites el strips ✔️ Trocadero Zero Glass ✔️ NOCCO Ice Pop ✔️ Ost hårdost fett 24% typ Babybell ✔️ Naturdiet Crunchy Chocolate bar ✔️ GAAM Nutrition 100% Whey Premium pulver […]

2 nya efterrätter

Sugen på en god dessert? I Nutrition Data finns recept på efterrätter som både är smarriga och nyttiga 😊⁣ Senast inlagda efterrätter är ”Nyttigare rabarberpaj” och ”Grillade nektariner med limeyoghurt”.

Vi hjälper dig med höstens träningsupplägg

Även du som är PT behöver semester. Därför har vi planerat höstens träningsupplägg åt dig! Det är fritt fram att välja och vraka bland våra genomtänkta träningsprogram. Senast inlagt är ”Cirkelchallenge 5”.  

Nya livsmedel vecka 26

Nu finns fler nya livsmedel med komplett näringsinnehåll på plats i Nutrition Data. Många verkar sugna på kall cider i värmen, så det har vi lagt till 🥂 Sen har vi på begäran fortsatt med klämmisar och barnmat av många olika slag, Fruktstänger, glutenfritt Superknäcke och Rosmarinknäcke, pintobönor och Varma koppens Fruktsoppa.