Stäng

Matnyttigt

Nu kan du ändra ordningen på klientens måltidsscheman

Kostscheman i rätt ordning

Ibland så vill man att de måltidsscheman man skickar till klienten ska ha en viss ordning. Nu kan du enkelt sortera dem genom att dra och släppa. Så snart du som coach ändrar i din admin så ändras det också i klientens app

Vi fortsätter uppdatera vår unika databas

Trots att klienterna numera kan scanna livsmedel i appen så fortsätter vi att näringsberäkna och lägga in nyheter i vår unika livsmedelsdatabas. I den får man inte bara den info som finns på förpackningen utan även vitaminer, mineraler, fettkvalité och tillsatt socker.

Skicka träningsprogram via e-post

Efter önskemål från kunder har vi lagt till möjligheten att skicka ett träningsprogram som pdf-fil via e-post. Detta passar framförallt om man säljer ett enstaka träningsprogram och inte vill lägga in klienten som användare av appen.

Tidsbesparande tips när du skapar klienter

Nu kan du göra grundinställningar som gäller för alla de nya klienter som du skapar. Detta är mycket praktiskt och arbetsbesparande om du ofta brukar ange samma Klientanpassningar.

Ge tips direkt i måltidsschemat

Nu kan du lägga till anteckningar vid enskilda måltider i dina kostscheman. Perfekt om du vill ge tips, tillagningsinstruktioner eller ge förslag på alternativa livsmedel.

Total volym för träningspass

Total volym för träningspass

Efter önskemål från våra kunder har vi nu lagt till möjligheten att se ”Total volym” för ett träningsprogram. Det är då det totala antal kilo man lyfter multiplicerat med de reps man totalt gör under ett pass.

NYHET: Näringsöversikt och utskrift

Nu kan du se genomsnittet av näring för alla måltidsscheman i en grupp. Du kan också skriva ut alla måltidsscheman i gruppen till en enda pdf-fil.

Ny struktur och nya värden

Diagrammet Näring i siffror har fått ny struktur för att bli enklare att avläsa. Dessutom har värden för AR (average requirement), UL (upper intake level) och Näring/kg (näring per kilo kroppsvikt) tillkommit.

Tipsa klienten om recept

Det finns idag över 700 recept i vår receptsamling. När du som dietist eller kostrådgivare klickar på ”Tipsa klient” så får klienten ett meddelande med ditt recepttips och det läggs även under ”Bifogade filer”.

Markera meddelanden som olästa

Många av våra kunder använder sig av möjligheten coacha klienterna via chattmeddelanden. Det är otroligt uppskattat av deras klienter! Efter önskemål har vi nu lagt till möjligheten att markera meddelanden som olästa, så att man snabbt kan läsa och sen markera som oläst och gå tillbaka och svara när man har mer tid.