Stäng

Matnyttigt

Nutrition Data är ”Branschvinnare 2023”

Vi är mycket glada att berätta att Nutrition Data har fått utmärkelsen ”Branschvinnare 2023”. Denna utmärkelse delas ut av Branschvinnare i Sverige AB i samarbete med Largest companies.

Lättare att se före- och efterbilder

Arbetar du med före/efter-bilder? Nu har det blivit lättare att få koll på klientens skickade bilder.

Många nya recept i Receptsamlingen

Vi lägger kontinuerligt till fler recept i vår stora Receptsamling. Dessa är näringsberäknade och testlagade för att vara så goda och näringsrika som möjligt. Dessa sex recept har vår samarbetspartner Ida Björnsund bidragit med.

Nutrition Data används vid forskning

Det kanske kan vara intressant att veta att Nutrition Data används som kostregistreringsverktyg i flera forskningsstudier, bland annat denna…

Sortera recept efter makros

Nu finns möjlighet att sortera recepten efter ”Makronäringsämnen per portion” samt äggfritt och nötfritt. Perfekt när du ska skapa kostscheman till dina klienter!

Ändra tid för måltid

Nu kan dina klienter justera tid för måltider som hen lägger in i dagboken.

Scanning i appen – så funkar det

Nu kan du aktivera scanning till dina klienter så att de enklare hittar de livsmedel de äter när de registrerar sin mat i dagboken. Här får du information om hur det fungerar.

Snabbt som blixten 💥

Vi startar år 2023 på en helt egen server med god kapacitet och optimerat system 😊👍

Duktiga receptskapare bidrar med nya recept

Nutrition Datas receptdatabas innehåller nu i början av 2023 närmare 600 recept och det blir fler varje vecka. Särskilt nu när vi får hjälp av flera duktiga receptskapare. Sandra Jensen bidrar med två smarriga mellanmål utan vanligt socker.

Kom igång efter alla helgdagar!

Har du klienter som fastnat i soffan efter all julmat?