Stäng

Matnyttigt

Knapp för att kopiera från diagram direkt till journalen

Kopiera data direkt till journalen

Vi har fått önskemål om att kunna kopiera in värden från diagrammet ”Näring i procent av rekommenderat intag” direkt in i dietisternas journalsystem. Nu finns den möjligheten med hjälp av den knapp som ligger strax under diagrammet.

Nya diagram för vikt och mått

Nya diagram för vikt och mått

Vi har lanserat en ny typ av diagram i Nutrition Data. Detta märks särskilt i Vikt & Måttdiagrammen där man nu på ett tydligare sätt kan följa utvecklingen 1 mån, 3 mån och 12 mån tillbaka. Dessutom finns möjlighet att se diagrammet ända från start och till idag. Det är även nya diagram för näring […]

Nya kostscheman med frukostförslag

Nu finns 9 nya måltidsscheman med FRUKOSTFÖRSLAG i olika kaloriintervaller. Varje schema innehåller flera alternativ på frukostar som man kan byta ut mot varandra, vilket gör det enkelt och smidigt för klienten.

Nya träningsprogram färdiga att använda

2 nya träningsprogram finns nu i Nutrition Data. Det ena fokuserar på axlarna och det andra på rumpan. Skicka ut dem direkt till klienterna eller kopiera dem och gör de förändringar du tycker är lämpliga.

Se klientens vikt/reps/tid från senaste träningspasset

När du nu går in på de träningspass du skickat till en klient så ser du vad klienten registrerat för vikt/reps/tid för förra träningspasset. Det blir då enkelt för dig att vid behov justera dina rekommendationer.

Nya måltidsscheman med mellanmålsförslag

Nu finns 5 nya måltidsscheman med mellanmålsförslag. Vi har satsat på att varje måltidsschema ska innehålla både enklare mellanmål och lite lyxigare varianter. Allt för att klienterna ska uppleva att det är roligt att äta nyttigt.

Nu kan du ändra ordningen på klientens måltidsscheman

Kostscheman i rätt ordning

Ibland så vill man att de måltidsscheman man skickar till klienten ska ha en viss ordning. Nu kan du enkelt sortera dem genom att dra och släppa. Så snart du som coach ändrar i din admin så ändras det också i klientens app

Vi fortsätter uppdatera vår unika databas

Trots att klienterna numera kan scanna livsmedel i appen så fortsätter vi att näringsberäkna och lägga in nyheter i vår unika livsmedelsdatabas. I den får man inte bara den info som finns på förpackningen utan även vitaminer, mineraler, fettkvalité och tillsatt socker.

Skicka träningsprogram via e-post

Efter önskemål från kunder har vi lagt till möjligheten att skicka ett träningsprogram som pdf-fil via e-post. Detta passar framförallt om man säljer ett enstaka träningsprogram och inte vill lägga in klienten som användare av appen.

Tidsbesparande tips när du skapar klienter

Nu kan du göra grundinställningar som gäller för alla de nya klienter som du skapar. Detta är mycket praktiskt och arbetsbesparande om du ofta brukar ange samma Klientanpassningar.