Stäng

Matnyttigt

Ny Kom-igång-video

I den här videon får du en kort introduktion till hur Nutrition Data fungerar. Instruktionerna gäller för dig som är dietist, kostrådgivare eller personlig tränare och abonnerar på ND Komplett eller ND Kost.

Ett gäng nya livsmedel

Här kommer ett gäng nya livsmedel som nu finns inlagda i vår stora livsmedelsdatabas. Hos oss får ni full koll på vitaminer, mineraler, fettkvalité och tillsatt socker.

5 nya goda recept

Om ni är sugna på en supergod grönsaksrätt så kan vi rekommendera denna Auberginegratäng som nu finns i receptsamlingen Vi har också lagt till tre varianter av Kesogratäng och en god Granola.

STARK som nybliven mamma

Nu finns träningsprogrammet ”STARK som nybliven mamma” färdigt att skicka ut till dina kvinnliga kunder som nyss fått barn.

App: Nutrition Data Kost & Träning

Du som är rådgivare/coach kan ge dina klienter en inloggning till appen Nutrition Data Kost & Träning. Det är du som administratör som bestämmer vad klienten ska se i sin app. Dels beror det på vilken av våra tjänster du abonnerar på och dels kan du genom egna inställningar välja att dölja eller visa olika […]

Appen lanseras den 8 mars

Vi är väldigt glada att berätta att vår nya app nu är klar! Lanseringen är planerad till den 8 mars så nu börjar vi nedräkningen. Vi räknar inte med någon längre nedstängning av systemet, men i samband med en stor lansering så finns alltid risk för vissa störningar. För att hålla dig uppdaterad så rekommenderar vi att […]

Ny design och Träningskalender

I samband med lanseringen av nya appen den 8 mars, så får hela Nutrition Data en ny design. Dessutom kommer en helt ny funktion för dig som har ND Komplett och ND Träning – en Träningskalender.     I Träningskalendern kan du som coach planera träningspass och skriva noteringar/påminnelser till dina klienter.     Dina […]

Ugnsbakad gröt med äpple

Vad sägs om en frukost som luktar och (nästan) smakar äppelpaj! Prova receptet ”Ugnsbakad gröt med äpple” som nu finns i receptsamlingen. Perfekt till en mysig helgfrukost!

1090 övningar

Vi närmar oss 1100 övningar i ND Träning! Här är de senast tillagda: Stående bålrotation i dragmaskin Pallof Press i dragmaskin Draken i dragmaskin Enbensmarklyft i dragmaskin Benböj mot boll – statiska Armhävningar på skivstång – vanliga, på knä, breda, smala och excentriska Armhävningar breda – vanliga, på knä och excentriska Knäcirklar

Fler nya livsmedel

Här är den senaste månadens tillskott av nya livsmedel i vår stora livsmedelsdatabas. Hos oss får du som vanligt full koll på macros, vitaminer, mineraler, fettkvalité och socker.