Stäng

Referenser

Vi har många nöjda användare. Våra användare är dietister, kostrådgivare, personliga tränare, utbildningar och gym. Här kan du läsa mer om några av de som i dag använder och rekommenderar våra produkter.

Karolinska Universitetssjukhuset

Nutrition Data används i forskningstudier som skapar ny och bättre kunskap och utgör grunden för framtidens hälso- och sjukvård.

Umeå Universitet

Nutrition Data används av Institutionen för Kostvetenskap på Umeå Universitet. Där utbildas studenter för flera olika professioner med kostvetenskap som bas; dietister, kostvetare och hem- och konsumentkunskapslärare.

Bergklint education

Nutrition Data används av Bergklint education, ett utbildningscenter som erbjuder yrkesutbildningar och vidareutbildningar inom kost, hälsa och livsstil både på distans och på plats. Utbildningarna bygger på vetenskaplig forskning samt Livsmedelsverkets rekommendationer. Alla lärarna på utbildningarna är legitimerade dietister med lång erfarenhet och kompetens inom området.

Nordic Wellness

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med 170 gym och ca 250000 medlemmar. Man arbetar hårt för att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och pris. Ett viktig målsättning är att alla ska känna sig hemma på Nordic Wellness gym.

Region Östergötland

Flera dietister inom Region Östergötland använder sig av Nutrition Data i sitt dagliga arbete för att behandla och förebygga sjukdomar som har en koppling till kost och näring.

The Academy

Bedriver utbildningar med en holistisk helhetssyn där fokus ligger på personlig utveckling och att möta branschens efterfrågan av kvalitativ kompetens. Erbjuder flera olika utbildningar inom hälsa, kost och träning.

Boost Health Club

Boost Health Club är en exklusiv hälsoklubb som erbjuder skräddarsydda träningsprogram, effektiv träning med mätbara resultat och personlig vägledning med egen personlig tränare. 

Region Stockholm

Ett flertal dietister inom Region Stockholm använder sig av Nutrition Data som verktyg för att förebygga och behandla sjukdomar som har koppling till kost och näring.

Wellgo.se

Wellgo är en av Sveriges första digitala läkarmottagningar med 100% fokus på medicinsk viktnedgång och livsstilsförändring. Genom den kliniskt bevisade metoden uppnår patienterna  en viktnedgång på i genomsnitt 1.3kg/vecka med livsstilsförändringar kombinerat med nya generationens läkemedel. Inga operationer eller ingrepp.

IKSU

Erbjuder träningsverksamhet i Umeå på tre anläggningar. Har 22 000 individuella medlemmar och erbjuder ett varierat utbud av fysiska och hälsofrämjande aktiviteter.