Stäng

Verktyget för personliga tränaren

Som PT hjälper du människor att nå sina mål. Med ND Träning får du ett verktyg som gör det enkelt att skapa och dela ut både träningsprogram och kostscheman som dina klienter tar emot i en app.

Personliga tränare behöver ofta ge klienterna handfasta tips på hur de ska träna och vad de ska äta. Det kan du enkelt ge dem med ND Träning.

Programmet i korthet

Ett träningsverktyg för proffs

I träningsverktyget bygger du individuella träningsprogram som du sedan kan skicka till klienterna. Du kan välja mellan de professionella övningar som redan finns i programmet eller lägga till egna övningar med bilder och/eller videos.

Skicka träningsprogram till klienten

Lägg upp klienten som användare i programmet. När du skickar ett träningsprogram så kan klienten logga in i en app för att se och utföra träningspasset.

Rörliga instruktioner

Klienten får en utförlig beskrivning och rörliga bilder som visar hur övningen ska utföras. Hen kan markera vilka övningar som är utförda, ändra vikt/reps samt skriva kommentarer om hur träningspasset gick.

Färdiga kostscheman

För att ge praktiska kostråd kan du skicka passande kostscheman till klienten. Det finns färdiga förslag, men du kan också enkelt skapa egna scheman med länkar till goda och nyttiga recept. Klienten tar emot sina kostscheman i appen.

Coacha till framgång

I programmet finns även en meddelandefunktion som gör att du kan kommunicera med din klient på ett smart sätt. Kanske vill du skicka ut ett peppande tips till alla dina klienter, eller en påminnelse till någon som behöver lite extra stöttning.

Uppföljning och utvärdering

Du kan gå in på klientens träningskalender och se om och när klienten gjort sina träningspass, vilka övningar som är utförda och eventuella kommentarer. Det gör att du hela tiden kan ha koll på klientens utveckling.

Bra både för dig - och dina klienter

Som abonnent på våra program så får du dela ut användare till dina klienter. Programmet får du marknadsföra som ditt med egen logotyp. Vi tillhandahåller verktyget - du bestämmer själv hur du vill lägga upp det. Så här enkelt är det.

1. Köp ett abonnemang

Du köper själv ett abonnemang och använder dig av alla smarta funktioner som tjänster för dina klienter.

2. Ge klienterna tillgång till appen

Anslut ett obegränsat antal klienter till ditt abonnemang och ge dem tillgång till appen Nutrition Data Kost & Träning.

Prova 30 dagar helt gratis!

Prova programmet gratis!
Vi vill ge dig möjligheten att testa Nutrition Data innan du bestämmer dig. Därför får du prova våra program i 30 dagar helt utan kostnad. Vi är ganska säkra på att du snabbt kommer att inse fördelarna med att använda Nutrition Data.

Känns allt bra? Prenumerera!
Efter prövotiden erbjuder vi möjligheten att fortsätta använda våra program med en prenumeration.

Kom igång!
Fyll i formuläret här bredvid och kom igång!