Stäng

Verktyget för personliga tränaren

Som personlig tränare hjälper du människor att nå sina mål. Med ND Träning får du ett verktyg som gör det enkelt att skapa träningsupplägg. Du får tillgång till en övningsbank med övningar för både nybörjare och professionella.

Personliga tränare behöver ofta ge klienterna handfasta tips på hur de ska träna och vad de ska träna. Det kan du enkelt ge dem med ND Träning.

Programmet i korthet

Ett träningsverktyg för proffs

I ND Träning bygger du individuella träningsprogram som du sedan kan skicka till klienterna. Du kan välja mellan de professionella övningar som redan finns i programmet eller lägga till egna övningar med bilder och/eller videos.

Skicka träningsprogram till klienten

Lägg upp klienten som användare i programmet. När du skickar ett träningsprogram så kan klienten logga in med sin mobiltelefon, surfplatta eller dator och se programmet.

Rörliga instruktioner

Klienten får en utförlig beskrivning och rörliga bilder som visar hur övningen ska utföras. Hen kan markera vilka övningar som är utförda samt skriva kommentarer om hur träningspasset gick.

Coacha till framgång

I programmet finns även en meddelandefunktion som gör att du kan kommunicera med din klient på ett smart sätt. Kanske vill du skicka ut ett peppande tips till alla dina klienter, eller en påminnelse till någon som behöver lite extra stöttning.

Uppföljning av utförda träningspass

Du kan gå in på klientens sida och se om och när klienten gjort sina träningspass, vilka övningar som är utförda och eventuella kommentarer. Det gör att du hela tiden kan ha koll på klientens utveckling.

En bra affär för både dig – och dina klienter

Som abonnent på våra program så får du dela ut användare till dina klienter och ta betalt för tjänsten. Programmet får du marknadsföra som ditt med egen logotyp. Du väljer själv hur du vill lägga upp det och vilket pris du vill ta. Så här enkelt är det.

1. Köp ett abonnemang

Du köper själv ett abonnemang och använder dig av alla smarta funktioner som tjänster för dina klienter.

2. Sälj abonnemang till dina klienter

Anslut obegränsat antal klienter till ditt abonnemang och bestäm själv priset för tjänsten.

Prova 30 dagar helt gratis!

Prova programmet gratis!
Vi vill ge dig möjligheten att testa Nutrition Data innan du bestämmer dig. Därför får du prova våra program i 30 dagar helt utan kostnad. Vi är ganska säkra på att du snabbt kommer att inse fördelarna med att använda Nutrition Data.

Känns allt bra? Prenumerera!
Efter prövotiden erbjuder vi möjligheten att fortsätta använda våra program med en prenumeration.

Kom igång!
Fyll i formuläret här bredvid och kom igång!

villkoren samt integritets- och cookiepolicyn