Stäng

Verktyget för dietisten

ND Kost är ett effektivt verktyg för dig som dietist. Med ND Kost blir det enklare att hjälpa din patient att följa dina råd.

Som dietist är det bra att få en överblick av hur patientens kostvanor ser ut just nu. Det får du enkelt med ND Kost.

Programmet i korthet

Enkelt att komma igång

Du gör en användare till patienten så att hen kan logga in i en app och registrera sina måltider. Patientens kostdagbok är enkel att använda och hjälper er båda att ha kontroll på intaget. Om du vill kan du ge klienten tillgång till scanning.

Skapar snabb överblick

När patienten har registrerat sin kost kan du se vad och när denne ätit, läsa patientens kommentarer och avläsa näringsdiagram. Detta ger en tydlig bild av vilka förändringar som behövs och ger också ofta patienten en aha-upplevelse som kan öka viljan till förändring.

Färdiga och flexibla kostscheman

I programmet finns färdiga kostscheman med tips på hälsosamma måltider. Det finns flera typer av scheman som riktar sig mot olika problem, sjukdomar och kostinriktningar, och du kan också enkelt skapa egna kostscheman inklusive recept.

Stor receptsamling

Du får tillgång till en stor receptsamling med ca 800 utvalda och näringsberäknade recept, som du kan dela med dig av till dina patienter. Du kan också lägga till dina egna recept i samlingen.

Näringsberäkna och analysera

I Nutrition Data kan du även göra snabba näringsberäkningar av ett recept, en enstaka måltid eller dag som inte är knuten till någon patient. Programmet ger en ingående näringsanalys av energifördelning, vitaminer, mineraler, fettkvalité och tillsatt socker bland annat.

Prova 30 dagar helt gratis!

Prova programmet gratis!
Vi vill ge dig möjligheten att testa Nutrition Data innan du bestämmer dig. Därför får du prova våra program i 30 dagar helt utan kostnad. Vi är ganska säkra på att du snabbt kommer att inse fördelarna med att använda Nutrition Data.

Känns allt bra? Prenumerera!
Efter prövotiden erbjuder vi möjligheten att fortsätta använda våra program med en prenumeration.

Kom igång!
Fyll i formuläret här bredvid och kom igång!