Stäng

Villkor

Villkor

DETTA INGÅR
  • Det professionella programmet (ND Komplett, ND Kost eller ND Träning)
  • Möjlighet att lägga upp ett obegränsat antal klienter.
  • Ge klienterna tillgång till en app och ta betalt för den tjänsten. Valfri prissättning.
  • Kontinuerliga uppdateringar av livsmedel, recept, måltidsscheman, övningar och träningsprogram samt utveckling av nya funktioner och underhåll av systemet.
  • Support via mail, telefon eller valfri digital mötesplats. Support till klienten ingår inte.
UPPSÄGNINGSTID

Uppsägningstiden efter bindningstid är 1 månad för alla abonnemang.
Uppsägningen ska ske via mail till info@nutritiondata.se

Priser

Priserna gäller för en licens och är exklusive moms

ND Komplett

Månadskostnad utan bindningstid
440 kr/mån

Månadskostnad för en licens med 12 mån bindningstid
330 kr/mån (3960 kr/år)

ND Kost

Månadskostnad utan bindningstid
330 kr/mån

Månadskostnad med 12 mån bindningstid
275 kr/mån (3300 kr/år)

ND Träning

Månadskostnad utan bindningstid
240 kr/mån

Månadskostnad med 12 mån bindningstid
180 kr/mån (2160 kr/år)

Pris för flera licenser

Nutrition Data erbjuder mycket förmånliga priser för företag och organisationer med flera rådgivare. Kontakta oss för en offert.

KONTAKTUPPGIFTER:
E-post: info@nutritiondata.se
Tel: 070-679 70 97

Funktion och krav

Nutrition Data är webbaserat vilket innebär att man kan nå sina näringsberäkningar från valfri internetansluten dator eller surfplatta. Många av funktionerna finns också i en mobilvänlig version.

Programmet fungerar i alla typer av operativsystem och webbläsare och det finns inga krav på utrustning eller teknik, men för bästa möjliga upplevelse bör internetuppkopplingen vara säker och relativt snabb.

Klienternas app finns både för iPhone och Android.

Säkerhet, GDPR

Driften sker av VAIA Cloud hosting, Västerbotten, där man tar mycket allvarligt på att hålla systemet uppdaterat och säkert.

Nutrition Data har ett SLL-certifikat installerat, vilket innebär att all data som skickas mellan vår server och din web-browser krypteras.

All data sparas i AWS Svenska datacenter. AWS överför aldrig data utan kundens medgivande.
AWS Data protection for EU custumers
GDPR compliance when using AWS services

DINA PERSONUPPGIFTER

Som abonnent på Nutrition Data godkänner du att vi lagrar ditt namn, mailadress, faktureringsadress och telefonnummer i vårt system. Dessa uppgifter är säkert förvarade och delas inte med någon tredje part. Dina personuppgifter används endast vid fakturering, för att informera om viktiga förändringar i programmet och för att kunna ge dig bra support.

KLIENTERNAS PERSONUPPGIFTER

När du lägger upp dina klienter i Nutrition Data uppger du inte något personnummer, adress eller telefonnummer och du behöver inte heller ange ett fullständigt namn, vilket gör att registreringarna som görs inte kan härledas till någon person.

Om du vill skicka ut ett välkomstmail till klienten så måste e-postadressen anges. Klienten godkänner då att den får förvaras i systemet i samband med att hen väljer lösenord. Om du vill så kan du ta bort e-postadressen efter att välkomstmailet är skickat och då finns inget sparat i vårt system.

Om du inte vill skicka ut något välkomstmail så går det bra att ge klienten användarnamn och lösenord manuellt.

Utveckling och underhåll

Nutrition Data uppdateras löpande med nya livsmedel, recept, träningsövningar, måltidsscheman m.m.

Programmet utvecklas kontinuerligt då vi tar fram nya och förbättrade funktioner inspirerade av de idéer och önskemål som våra användare har.

Nutrition Data förbehåller sig rätten att ta systemet ur bruk för åtgärder som underhåll och service. Detta sker högst ett par gånger per år och meddelas alltid i förväg.

Ansvar vid oförutsedda avbrott

Nutrition Data ansvarar inte för avbrott orsakade av händelser utanför Nutrition Datas kontroll, som t.ex. elavbrott, avbrott i nät, virusangrepp, dataintrång, brand eller olyckshändelse.

Affärsmodell – förslag

Som abonnent på Nutrition Data så får du dela ut användare till dina klienter och ta betalt för den tjänsten. Du väljer själv hur du vill lägga upp det och vilket pris du vill ta. Här kommer några exempel på hur man kan lägga upp det. Använd dig gärna av flera varianter och hitta på egna.

MEDLEMSKAP

Sälj inloggningar i Nutrition Data som ”medlemskap” i din egen ”hälsoklubb”. OBS! Du kan lägga upp din logga i programmet så att det ser ut som ditt eget koncept. Vad som ingår i medlemskapet bestämmer du själv.

PAKET

Bygg upp olika paket med Nutrition Data som grund. Exempelvis kan du bygga paket inriktade på viktminskning eller näringsanalys med kost- och motionsdagbok samt utskick av måltidsscheman. Ett annat paket kan innefatta att klienten får utskick med träningsprogram och träningsråd via programmet. Eller kanske vill du rikta in dig på någon särskild kostinriktning. Det mesta är möjligt och bara fantasin sätter gränsen.

MERSÄLJ

Efter att du gett klienten råd och coaching så kan du erbjuda klienten att få fortsätta använda Nutrition Data under en tid. Det blir då ett verktyg och en hjälp för klienten att komma in i de nya hälsosamma vanor som du tipsat om.

Observera att du själv administrerar klienthanteringen på så sätt att du tar betalt av kunden. Lägger upp klienten som användare samt tar bort eller pausar klienten.

Uppsägning av abonnemang

Om du vill säga upp ditt abonnemang så mailar du till support@nutritiondata.se. Observera att uppsägningstiden efter bindningstid är 1 månad för alla våra abonnemang.