Stäng

Programfilmer

Det ska vara enkelt att arbeta med Nutrition Datas programserie. Här är några tips och trix.

ND Kost – för dietister och kostrådgivare

Med ND Kost får du ett professionellt verktyg för rådgivning och näringsberäkning. Vårt verktyg finns både för webb och som app där patienten själv registrerar sina måltider och du skickar måltidsscheman och uppmuntran direkt i programmet. Enkelt och effektivt!

ND Komplett – för kostrådgivare och PTs

Med ND Komplett skapar du enkelt professionella kost- och träningsupplägg, analyserar klientens näringsintag och coachar med hjälp av meddelandefunktionen. Du ger dina klienter tillgång till en app där de kan registrera mat och motion, ta emot dina träningsprogram och måltidsscheman, bli inspirerade av alla goda recept och kommunicera med dig.

Det kompletta programmet för dig som ger råd om kost och träning

I dagens hälsomedvetna samhälle är efterfrågan på licensierade personliga tränare och kostrådgivare större än någonsin. ND Komplett är programmet som förvandlar denna efterfrågan till en möjlighet, genom att erbjuda ett omfattande verktyg för professionella coacher inom kost och träning. Med en integrerad plattform där djupgående närings- och träningsvetenskap kombineras med praktiska verktyg för klienthantering, positionerar ND Komplett sig som den idealiska lösningen för den moderna hälsospecialisten.

Så använder vi Nutrition Data

Nutrition Data är ett professionellt verktyg för dig som arbetar med hälsa. Här berättar dietisten Diana Karlsson, kostrådgivaren Jonas Munkhammar och personliga tränaren Katarina Burvall hur de använder Nutrition Data i sitt arbete.

En app till dina klienter

Du som är rådgivare/coach kan ge dina klienter en inloggning till appen Nutrition Data Kost & Träning. Det är du som administratör som bestämmer vad klienten ska se i sin app. Dels beror det på vilken av våra tjänster du abonnerar på och dels kan du genom egna inställningar välja att dölja eller visa olika delar. I videon ser du ett exempel på hur appen kan se ut för dina klienter.

Välj ditt eget färgtema i appen

Passar inte den gröna färgen i appen ditt företags stil? Då kan du enkelt välja ett eget färgtema.

Nutrition Data – med din egen logga

Företag som abonnerar på Nutrition Data får sin logotyp i appen och i utskrifterna av kostscheman, träningsprogram, recept och näringsdiagram. Här är ett bildspel som visar exempel på hur det kan se ut i appen.