Stäng

Verktyget för kostrådgivaren

Många vill få hjälp att förändra sina kostvanor för att må bättre, gå ner i vikt eller prestera bättre. Med våra program kan du göra jobbet effektivare.

Kostrådgivning handlar ofta om att förändra beteenden och hitta nya vanor för att nå ett mål. Med ND Komplett och ND Kost kan du hjälpa dina klienter på ett enkelt sätt.

Programmet i korthet

Enkelt att komma igång

Du gör en användare till patienten så att hen kan logga in med sin mobiltelefon, surfplatta eller dator och registrera måltider och träning. Patientens kostdagbok är enkel att använda och hjälper er båda att ha kontroll på intaget.

Ger en aha-upplevelse

Att klienten själv registrerar sin kost och sina aktiviteter ger en bra start och är mycket lärorikt för klienten. De flesta upplever att de får en riktig aha-upplevelse som ger extra motivation för den livsstilsförändring de är på väg att göra.

Skapar snabb överblick

Efter kost- och aktivitetsregistreringen analyserar du informationen. I programmet kan du se vad och när klienten ätit och tränat, läsa kommentarer och eventuellt svara på dem samt gå igenom energi- och näringsbalans.

Dela ut kostupplägg och träningsprogram

Lägg upp en plan för både kost och aktiviteter med handfasta tips och råd. Ge din klient färdiga måltidsscheman och träningsprogram som du anpassar efter klientens behov. Dessa skickar du sedan ut med en enkel knapptryckning och klienten tar emot det i mobilen, surfplattan eller datorn.

Lägg till egna recept och övningar

Välj fritt från Nutrition Datas stora receptsamling med goda och nyttiga recept och unika samling av träningsövningar. Du kan även lägga till dina egna favoritrecept eller göra egna övningar med bilder och videos.

Peppa på vägen till målet

Med en meddelandefunktion kan du kommunicera med dina klienter på ett enkelt sätt. Du kan skicka ut peppande tips eller förslag på bra recept till någon enskild klient eller till alla så att vägen till målet blir rakare.

Bra både för dig - och dina klienter

Som abonnent på våra program så får du dela ut användare till dina klienter. Programmet får du marknadsföra som ditt med egen logotyp. Vi tillhandahåller verktyget - du bestämmer själv hur du vill lägga upp det. Så här enkelt är det.

1. Köp ett abonnemang

Du köper själv ett abonnemang och använder dig av alla smarta funktioner som tjänster för dina klienter.

2. Ge klienterna tillgång till appen

Anslut ett obegränsat antal klienter till ditt abonnemang och ge dem tillgång till appen Nutrition Data Kost & Träning.

Prova 30 dagar helt gratis!

Prova programmet gratis!
Vi vill ge dig möjligheten att testa Nutrition Data innan du bestämmer dig. Därför får du prova våra program i 30 dagar helt utan kostnad. Vi är ganska säkra på att du snabbt kommer att inse fördelarna med att använda Nutrition Data.

Känns allt bra? Prenumerera!
Efter prövotiden erbjuder vi möjligheten att fortsätta använda våra program med en prenumeration.

Kom igång!
Fyll i formuläret här bredvid och kom igång!

villkoren samt integritets- och cookiepolicyn