Stäng

Verktyget för kostrådgivaren

Många vill få hjälp att förändra sina kostvanor för att må bättre, gå ner i vikt eller prestera bättre. Med våra program kan du göra jobbet effektivare.

Kostrådgivning handlar ofta om att förändra beteenden och hitta nya vanor för att nå ett mål. Med ND Komplett och ND Kost kan du hjälpa dina klienter på ett enkelt sätt.

Programmet i korthet

Enkelt att komma igång

Du gör en användare till klienten så att hen kan logga in en app och registrera måltider och motion. Kostdagboken är enkel att använda och hjälper er båda att ha kontroll på energi och näring. Det finns också möjlighet för dig att ge klienten tillgång till scanning av livsmedel i appen.

Skapar snabb överblick

Efter kost- och aktivitetsregistreringen analyserar du informationen. I Nutrition Data kan du se vad och när klienten ätit och motionerat, läsa kommentarer, svara på dem och göra en analys av näringsdiagrammen.

Dela ut kostupplägg

Lägg upp en plan och ge din klient kostscheman med goda och nyttiga recept. Dessa skickar du sedan ut med en enkel knapptryckning och klienten tar emot dem i appen. Det finns många färdiga kostscheman du kan använda och det går också enkel att skapa egna.

Goda, näringsrika recept

Välj fritt från Nutrition Datas stora receptsamling med goda och nyttiga recept. Du kan även lägga till dina egna favoritrecept. Klienten ser receptsamlingen i appen.

Peppa på vägen till målet

Med  meddelandefunktionen kan du kommunicera med dina klienter på ett enkelt sätt. Du kan skicka ut peppande tips eller förslag på bra recept till någon enskild klient eller till alla så att vägen till målet blir rakare. Det går också bra att bifoga bilder, pdf-filer eller kanske en kort video.

Skicka inspirerande träningsprogram

Om du abonnerar på ND Komplett så har du även tillgång till träningsverktyget. Här kombinerar du övningar till träningsprogram som du skickar till klienten. Det finns ca 1450 professionella övningar att välja bland och du kan även lägga till egna med videos eller bilder. Klienten tar emot de träningsprogram du skickar i sin app.

Bra både för dig - och dina klienter

Som abonnent på våra program så får du dela ut användare till dina klienter. Programmet får du marknadsföra som ditt med egen logotyp. Vi tillhandahåller verktyget - du bestämmer själv hur du vill lägga upp det. Så här enkelt är det.

1. Köp ett abonnemang

Du köper själv ett abonnemang och använder dig av alla smarta funktioner som tjänster för dina klienter.

2. Ge klienterna tillgång till appen

Anslut ett obegränsat antal klienter till ditt abonnemang och ge dem tillgång till appen Nutrition Data Kost & Träning.

Prova 30 dagar helt gratis!

Prova programmet gratis!
Vi vill ge dig möjligheten att testa Nutrition Data innan du bestämmer dig. Därför får du prova våra program i 30 dagar helt utan kostnad. Vi är ganska säkra på att du snabbt kommer att inse fördelarna med att använda Nutrition Data.

Känns allt bra? Prenumerera!
Efter prövotiden erbjuder vi möjligheten att fortsätta använda våra program med en prenumeration.

Kom igång!
Fyll i formuläret här bredvid och kom igång!