Stäng

Om oss

Nutrition Data Sweden AB är ett företag med en unik produkt som väldigt många inom kost- och träningsrådgivning använder.

Vi är ett svenskt företag som etablerades 2014 och utvecklar och säljer system för avancerad näringsberäkning och rådgivning inom kost och träning. Vårt system används som arbetsredskap inom vården, i olika typer av friskvårdsföretag och i forskningssammanhang.

Våra produkter ND Komplett, ND Kost och ND Träning bygger på programmet Nutrition Data. Det är ett professionellt program för näringsberäkning, kostrådgivning och träningsrådgivning. Programmet uppfyller högt ställda krav och används bland annat inom sjukvård, friskvård, forskning och utbildning. Programmet är utvecklat av Nutrition Data Sweden AB i samarbete med Bergklint Education,  forskare på Umeå Universitet och Karolinska Institutet, ett flertal dietister inom vården samt träningsexperter från flera gym och utbildningsföretag.

ND Komplett och ND Träning innehåller en stor databas med väl beprövade övningar och träningsprogram som är utvecklade i samarbete med träningsexperten Fia Larzon.