Stäng

Arkiv

GDPR – hur hanteras personuppgifter?

DINA PERSONUPPGIFTER

Som abonnent på Nutrition Data godkänner du att vi lagrar ditt namn, mailadress, faktureringsadress och telefonnummer i vårt system. Dessa uppgifter är säkert förvarade och delas inte med någon tredje part. Dina personuppgifter används endast vid fakturering, för att informera om viktiga förändringar i programmet och för att kunna ge dig bra support.

KLIENTERNAS PERSONUPPGIFTER

När du lägger upp dina klienter i Nutrition Data uppger du inte något personnummer, adress eller telefonnummer och du behöver inte heller ange ett namn, vilket gör att registreringarna som görs inte kan härledas till någon person.

Om du vill skicka ut ett välkomstmail till klienten så måste e-postadressen anges. Klienten godkänner då att den får förvaras i systemet i samband med att hen väljer lösenord.

Om du inte vill ange klientens e-postadress i systemet så går det bra att ge klienten användarnamn och lösenord manuellt.

SÄKERHET

Driften sker av VAIA Cloud hosting, Västerbotten, där man tar mycket allvarligt på att hålla systemet uppdaterat och säkert.

Nutrition Data har ett SLL-certifikat installerat, vilket innebär att all data som skickas mellan vår server och din web-browser krypteras.

All data sparas i AWS Svenska datacenter. AWS överför aldrig data utan kundens medgivande.
AWS Data protection for EU custumers
GDPR compliance when using AWS services