Stäng

Vi fortsätter uppdatera vår unika databas

Vi fortsätter att näringsberäkna och lägga in livsmedel i vår unika databas där du inte bara får den info som finns på förpackningen utan även vitaminer, mineraler, fettkvalité och tillsatt socker.

Orsaken till att vi lagt till så många liknande bröd är för att många tror att det är viktigt att registrera exakt rätt sort/fabrikat. Det är det inte! Då många bröd är snarlika varandra i näringsinnnehåll är det betydligt viktigare att man matar in rätt mängd/vikt då det gör betydligt större skillnad.

Samma sak är det när man registrerar exempelvis mejeriprodukter. Det finns ett oändligt produktutbud varav många är väldigt snarlika i näringsinnehåll.

Med det sagt så vill vi förstås att det ska vara så enkelt som möjligt att kostregistrera och därför fortsätter vi att näringsberäkna och lägga till nytt.

Sen finns ju även möjlighet att scanna! Om du som coach/rådgivare tycker det är lämpligt så kan du aktivera den till dina klienter. Då får du visserligen vara den info som står på livsmedelsförpackningen, men det kan ju funka bra ibland.