Stäng

Scanning i appen – så funkar det

Nu kan du aktivera scanning till dina klienter så att de enklare hittar de livsmedel de äter när de registrerar sin mat i dagboken.

Det du måste vara medveten om är att om du aktiverar scanning så kommer vissa näringsdiagram att visa fel värden. Det beror på att den databas som informationen hämtas från bara innehåller den näringsinformation som står på förpackningen.

Hur aktiverar jag scanning till mina klienter?

Du kan välja mellan två sätt:

  1. För att aktivera scanning till enstaka klienter så går du till Klientöversikt – Klientanpassningar – Scanning av livsmedel. Klicka i rutan och spara.
  2. För att aktivera scanning till alla klienter så går du till Inställningar – Livsmedelsdatabaser och klickar på knappen ”Aktivera för alla”.

Skicka därefter ut meddelande till de klienter som fått behörighet till scanning att de måste uppdatera till den senaste versionen av appen.

SE INSTRUKTIONSVIDEO

Har du inte ännu testat Nutrition Data så passa på och anmäl dig här!

PROVA GRATIS

Du som arbetar som dietist, kostrådgivare, personlig tränare eller liknande får gärna testa Nutrition Data helt gratis! Fyll i formuläret nedan så får du möjlighet att testa våra program i 30 dagar helt utan kostnad eller bindningstid. Efter prövotiden erbjuder vi möjligheten att fortsätta använda våra program med en prenumeration.