Stäng

Dela övningar och träningsprogram

Nu kan PTs på samma företag dela egna övningar och träningsprogram mellan varandra. Mycket praktiskt om de personliga tränarna har ett nära samarbete och skapar många egna övningar med bilder och/eller videos.


DELA EGNA ÖVNINGAR MED MEDARBETARE

Gå till Träning/Övningar, klicka på den övning du vill dela och klicka på knappen ”Dela med medarbetare”. Välj sedan den du vill dela din övning med och ”Dela övning”.

Din medarbetare får då en kopia av din övning och kan själv göra förändringar i text eller liknande i övningen. Dessa förändringar påverkar inte din övning.


DELA TRÄNINGSPROGRAM MED MEDARBETARE

Gå till Träning/Hantera träningsprogram och klicka på det upplägg du vill dela. Klicka sedan på knappen ”Dela med medarbetare” och välj vem du vill dela med.

Din medarbetare får då en kopia av ditt träningsprogram och kan göra förändringar i upplägget. Dessa förändringar påverkar inte ditt träningsprogram.

Om du lagt in dina egna övningar i träningsprogrammet du delar så blir dessa sökbara för medarbetaren du delat upplägget med, men medarbetaren kan inte göra förändringar i övningen.